Charly Jordan järjesti ystävineen silmänruokaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena. Nyt myös yhdessä ystäviensä kanssa.

Charly nähdään nimittäin sosiaalisen median päivityksessään uima-altaassa, jossa koko seurue esittelee biksupeppujaan altaan reunalla. Näky on kuvattu pariinkin valokuvaan ja yhteen hidastettuun videoon, jotta sosiaalisen median seuraajat saisivat varmasti riittävästi silmänruokaa.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.