HS: Varas murtautui baariin Helsingissä – saaliiksi kelpasivat vain hard seltzer -tölkit

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingin Sörnäisissä sijaitsevassa baarissa vieraili tiistain ja keskiviikon välisenä yönä saaliistaan tarkka varas. Hän oli sujauttanut mukanaan olleeseen muovikassiin vain hard setzer -juomatölkkejä.

Varas oli tapauksesta ensimmäisenä uutisoineen Helsingin Sanomien mukaan tunkeutunut Kuuttila Bariin yhden ja kahden välillä rikkomalla ikkunan kivellä. Murtovaras jäi lopulta kiinni itse teosta. Poliisit nimittäin saapuivat paikalle nopeasti.

Baarin kuvaillaan jääneen melko siistiin kuntoon rikottua ikkunaa lukuunottamatta. Baari on keskiviikon kiinni korjaustöiden vuoksi. Kuuttila Barin omistaja Daniil Vorojeikinin mukaan varkaan saaliiksi ei kelvannut esimerkiksi tiskin vieressä oleva lipas, johon kerätään rahaa Itämeren hyväksi.

– Onhan se huvittavaa, että varkaalle ei kelvannut muu kuin selzter. Nähtävästi jollain oli tullut jano, Vorojeikin ihmetteli.