Ibizalaisessa hotellissa ilmainen hotellihuone – seinät ovat lasia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bilettäjien suosimalla Ibizalla on mahdollisuus yöpyä ilmaiseksi, mikäli oman yksityisyyden menettäminen ei haittaa. Paikallisessa Paradiso Art Hotelissa on nimittäin tarjolla maksuton mutta läpinäkyvä Zero Suite -huone.

Hotellin aulassa kaikkien asikkaiden kulkureitin varrella sijaitsevan Zero Suiten seinät ovat lasia. Paradiso Art Hotel tarjoaa asiakkaille mahdollisuutta yöpyä huoneessa yhden yön ajan ilmaiseksi. Zero Suite on tarjolla myös läpinäkyvään huoneeseen paremmin soveltuvaan toimintaan, kuten taideperformansseihin, radiolähetyksiin ja DJ-keikkoihin.

Hotellin mukaan lasihuone ei sovellu ujoille asiakkaille. Huoneessa yöpyneen TikTok-käyttäjä Olympia Anleyn mukaan yksityisyyttä ei juurikaan ole huoneessa, sillä ihmiset jopa painautuivat aulassa sen lasiseiniä vasten. Huoneen suihku- ja wc-tiloihin ulkopuoliset eivät kuitenkaan sentään näe.

@olympiaanley i’ve made a lot of friends tonight #ibiza #paradiso #art ♬ Lights – Em1r

@olympiaanley Reply to @wellaliceitseems would you stay in this hotel room? #ibiza #free #hotel ♬ original sound – Olympia Anley