Ice-T julkaisi kuvan – uhkea Coco-vaimo härskissä verkkoasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin on siviilissä pullantuoksuinen perheenäiti, joka tunnetaan kuitenkin julkisuudessa rohkeista kuvistaan ja uhreista kurveistaan. Taannoin 43-vuotias kurvitar aiheutti närkästystä Baha Bay Water Park -vesihuvipuistossa, jossa hän nautti päivästä takapuolen lähes kokonaan paljastaneessa asussa.

Nyt Ice-T on julkaissut sosiaalisessa mediassa Coco-vaimonsa postauksen, jossa tämä nähdään poseeraamassa räppärin sylissä paljastavaan siniseen verkkoasuun pukeutuneena. Tämäkään asu ei ainakaan liikaa vaimon kurveja peittänyt.

Coco Austin on saanut runsaasti arvostelua vanhemmuudestaan. Hän on imettänyt kuusivuotiasta Chanel-tytärtä yli neljävuotiaaksi ja kuljettaa lasta edelleen rattaissa. Hän ei ole välittänyt kommenteista, vaan luottaa omaan arvostelukykyynsä toimia juuri sellaisena äitinä kuin parhaakseen katsoo.