Travis Barker oli viikon sairaalassa – kertoi nyt enemmän tilanteestaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Blink-182 -yhtyeen rumpali ja realitytähti Kourtney Kardashianin aviomies Travis Barker kiidätettiin viime viikolla sairaalaan haimatulehduksen vuoksi. Barker on kertonut Instagramissa, että tulehdus oli seurausta viikon takaisesta operaatiosta.

Barkerilta poistettiin polyyppi tähystyksellä, joka aiheutti valtavia kramppeja aiheuttaneen haimatulehduksen. Haima vaurioitui tähystyksen yhteydessä, USA Today uutisoi. Haimatulehdus voi olla hengenvaarallinen.

Muusikko hakeutui Los Angelesissa sijaitsevaan West Hillsin sairaalaan viikko sitten terveysongelmien vuoksi. Hänet siirrettiin pian sen jälkeen ambulanssilla saamaan lisähoitoa Cedars-Sinain lääketieteelliseen keskukseen Los Angelesissa. Barker twiittasi: ”Jumala varjelkoon minua”. Hänen vaimonsa Kourtney Kardashian on kommentoinut tilannetta niin ikään Instagramin Tarinat-osiossa, että tilanne on ollut pelottava, eikä terveyttä kannata ottaa itsestäänselvyytenä.