Lisa Rinna on edelleen huikea näky biksuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Lisa Rinna tuli Yhdysvalloissa alun perin tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjasta 90-luvun alussa. Hän näytteli sarjassa Billie Reedin roolia. Sarjan menestyksen myötä Rinna kiinnitettiin myöhemmin Taylor McBriden rooliin Melrose Place -sarjaan. Taannoin NBC ilmoitti, että Rinna näyttelee Päivien viemää -sarjan tulevassa paluussa.

Äskettäin Lisa Rinna poseerasi sosiaalisessa mediassa näyttävästi Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivän kunniaksi. Hänellä oli nimittäin yllään maan lipun väreihin tehdyt biksut. Rantavedessä kirmaava kaunotar ei näytä vanhentuneen juurikaan pariinkymmeneen vuoteen, joten tuleekin pohdittavaksi onko kuva arkistoista vai onko Lisa näin upeasti säilynyt.

58-vuotias Lisa Rinna kiinnitettiin äskettäin uudelleen Päivien viemää -sarjaan. Rinna näytteli siinä vuodesta 1992 vuoteen 2018. Viime vuosina hän on tullut yleisölle tutuksi Beverly Hillsin täydelliset naiset -realityohjelmasta. Lisa Rinna esittää Days of our Lives: Beyond Salem -minisarjassa timanttisaalista etsivää agenttia. Agentti on hänen vanha tuttu hahmonsa, Billie Reed. Päivien viemää -sarjaa on esitetty vuodesta 1965. Äskettäin Rinna poseerasi rinnat paljaana Room 23 -kirjassa, jonka tuotto menee hyväntekeväisyyteen.