Mikä näky! Supermalli Emily Ratajkowski yläosattomissa parvekkeella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu supermalli Emily Ratajkowski esiintyi vuonna 2013 ilmestyneellä Robin Thicken Blurred Lines -musiikkivideolla. Taannoin hän väitti My Body -kirjassaan Thicken ahdistelleet häntä musiikkivideon kuvauksissa. Nyt Emily on ehtinyt jo Pariisiin.

Sosiaalisessa mediassa Ratajkowski julkaisi tyrmäävän kuvasarjan, jossa hänet nähdään myös yläosattomissa. Supermalli poseeraa useissa kuvissa ylävartalo paljaana ja vain kädet rintojensa peittona. Sisäpihan naapureilla lienee ollut mielenkiintoista seurata kaunottaren kuvaussesiota.

Taannoisen raskautensa aikana Emily Ratajkowski poseerasi usein alastomana upeissa somekuvissa, ja nyt hän on jatkanut teeman mukaisten kuvien julkaisemista. Huippumalli nähdään nyt nimittäin makoilemassa alastomana lattialla, mutta tällä kertaa hieman odottamattomasta seurassa. Vieressä lekottelee nimittäin lemmikkikoira.