Justin Bieberin mummo joutui auto-onnettomuuteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen poptähti Justin Bieber oli taannoin vaarassa menettää isoäitinsä ja serkkunsa. Laulajan sukulaiset olivat lauantaina 2. heinäkuuta hengenvaarallisessa auto-onnettomuudessa, josta he kuitenkin selvisivät ehjin nahoin.

Kanadan Ontarion vanhoille autoille omistetussa Facebook-ryhmässä levisi viikonloppuna kuva, jossa punavalkoinen avoauto on savun peitossa. TMZ-sivuston mukaan Justin Bieberin 17-vuotias serkku Brandan Steven kertoi sivulla ajaneensa autoa. Kyydissä oli Kathy, Justin Bieberin isoäiti hänen isänsä puolelta.

Brandanin mukaan hänen ajamansa auto joutui peräänajon kohteeksi. Hänen täytyi vetää onnettomuuden seurauksena isoäitinsä pois autosta, jonka ovet olivat jumiutuneet kiinni. Brandin mukaan tilanne olisi käynyt hengenvaaralliseksi, mikäli olisivat olleet onnettomuusautossa viisi sekuntia pidempään.

Justin Bieber joutui taannoin perumaan Yhdysvaltojen kiertueensa loput esiintymiset terveysongelmien vuoksi. Tähden kasvot halvaantuivat Ramsay Huntin oireyhtymää aiheuttavan Varicella-zosterviruksen vuoksi.