Päihdehoito ei tepsinyt – Bam Margera bongattiin juhlimassa hatkojen aikana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-tähti Bam Margera karkasi päihderiippuvaisille tarkoitetusta avohoitolasta kaksi kertaa kesäkuun aikana. Toisella kerralla hän meni floridalaiseen urheilubaariin Pompano Beachilla. Sen jälkeen hän piipahti sairaalassa ja sieltä suoraan strippibaarissa. Jatkot olivat hänen ystävänsä luona.

TMZ on saanut videon, jolla nähdään kavereiden keskellä sammuileva Bam Margera. Hän oli päihtynyt ja aiemmin nauttinut ainakin alkoholia. Mies joutui kesken ryyppyreissun myös sairaalaan loukattuaan ranteensa. Lääkärikeskusvierailun jälkeen Margera meni tiettävästi strippiklubille, jossa hän pyysi tanssijoita pysymään hänestä erossa, koska hän rakastaa vaimoaan Nicole Boydia ja 4-vuotiasta poikaansa Phoenixia.

Margera löydettiin 27. kesäkuuta. Tapaamisessa oli poliiseja ja kriisiinterventioryhmä, johon kuuluivat Margeran äiti ja isä. Hän on nyt mennyt takaisin kuntoutukseen, mutta uuteen hoitolaitokseen.