Lottie Moss yllätti somekuvallaan: ”Suihkussa tyttöystävän kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen julkkiskaunotar Lottie Moss tunnetaan myös huippumalli Kate Mossin pikkusiskona. Isosiskonsa tavoin myös Lottie on luonut uraa mallina. Taannoin Lottie paljasti kärsineensä vakavasta alkoholismista, mutta nykyisin hän voi jo paremmin.

Vähäpukeisena viime aikoina usein poseerannut Lottie Moss nähdään tällä kertaa kameran edessä niukassa alusasussa toisen naisen kanssa. Molemmat ovat vesisuihku alla ja Lottie toteaakin kuviensa yhteydessä olevansa ”suihkussa tyttöystävän kanssa.”

Taannoin Lottie Moss kertoi pitävänsä petihommia ihmisen perustarpeena ja vertaa niiden harrastamista hampaiden pesuun. Hänen mukaansa kyseessä on jokaiseen päivään kuuluva aktiviteetti. Lottie sai taannoin potkut mallitoimistostaan asenteensa vuoksi ja siksi, että perusti rohkeita kuvia julkaisevan tilin aikuisviihteeseen keskittyneeseen palveluun. Se oli mallitoimistolle liikaa.