Nainen kiristi ex-tyttöystävää OnlyFans-kuvilla – syynä 45 dollarin velka

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Floridassa asuva 24-vuotias Eliza Jean Limite yritti saada takaisin 45 dollarin velkaa takaisin entiseltä tyttöystävältään kyseenalaisin keinoin. Naisen on väitetty kopioineen kuvia exänsä OnlyFans-sivulta ja uhanneen lähettää alastonkuvat uhrin äidille ja isoäidille.

The Smoking Gunin mukaan Eliza Jean Limite oli romanttisessa suhteessa uhrin kanssa. Hän uhkasi levittää kumppaninsa alastonkuvia seurustelun alkuvaiheessa, jos hän ei maksaisi 45 dollaria. Hän meni uhrin OnlyFans-sivulle ja otti kuvakaappauksia kuvista ilman lupaa. Limite lähetti sitten tekstiviestin kolmannelle osapuolelle todisteena valokuvista.

Myöhemmin uhrille lähetetyssä viestissä Limite vaati takaisin lainaamaansa 45 dollaria tai muuten hän lähettäisi alastonkuvat kaikkialle…

– Kyllä, minulla on ne kaikki…ehkä äitisi haluaisi nähdä ne tai mummo, hän kirjoitti viestiin.

Limite pidätettiin törkeästä kiristyssyytteestä. Myöhemmin hänet vapautettiin vankilasta odottamaan oikeudenkäyntiä, kun hän oli maksanut 10.000 dollarin takuusumman.