Cameron Diazin hurja paljastus – saattoi toimia vahingossa huumekuriirina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Cameron Diaz työskenteli mallina ennen uraansa näyttelijänä. Hän saattoi omien sanojensa mukaan toimia myös huumekuriirina, tosin vahingossa ja tietämättään. Cameron Diaz muutti 1990-luvun alussa Pariisiin kansainvälisen mallinuran toivossa. Tähti oli tienannut mallina rahaa Yhdysvalloissa, mutta Ranskassa töiden löytäminen oli haastavampaa.

– Sain tyyliin yhden työkeikan, mutta luulen todellisuudessa salakuljettaneeni huumeita Marokkoon, Diaz avautui Second Life -podcastissa.

Diazin mukaan hänelle oli annettu Marokon työkeikkaa varten matkalaukku, jonka väitettiin sisältävän hänen esiintymisvaatteita. Hän kyseenalaisti laukun todellisen sisällön lentoasemalla ja alkoi panikoimaan. Diaz kertoi laukusta kyselleille tullivirkailijoille, ettei hän tiennyt kenen se oli.

Diaz saattoi panikoimisen ansiosta välttyä 10 vuoden tuomiolta huumeiden salakuljetuksesta. Tähti vaihtoi mallin työt pian välikohtauksen jälkeen näyttelemiseen saatuaan roolin Jim Carreyn tähdittämästä The Mask -elokuvasta.