Fanit spekuloivat: Onko Kourtney Kardashian riidoissa siskojensa kanssa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashian-fanit ovat alkaneet spekuloida, että Kourtney Kardashian ei ehkä ole kovinkaan hyvissä välissä siskojensa Kimin ja Khloen kanssa. Sisarusten välillä on ollut kitkaa ennenkin, mutta nyt välirikko on ollut fanien mukaan poikkeuksellisen näkyvä. He epäilevät syyksi Kourtneyn uutta rakkautta ja avioliittoa.

Sisarusparven vanhin jäsen, Kourtney Kardashian, on aina jäänyt hieman Khloen ja Kimin varjoon. Kun hän nyt on saanut poikkeuksellisen paljon julkisuutta astuttuaan avioliittoon Travis Barkerin kanssa, on muiden siskojen veikattu olevan kateellisia. Fanit ovat panneet merkille, että sisarukset eivät ole vaihtaneet syntymäpäiväonnitteluja keskenään.

Kourtney Kardashian ei myöskään osallistunut Khloen äskettäiselle syntymäpäivämatkalle, vaikka Kim, Khloe, Rob Kardashian ja heidän lapsensa True, Dream ja Chicago osallistuivat paratiisilomalle. Khloe ja Kim Kardashian puolestaan näyttivät skipanneen Kourtneyn tyttären 10-vuotissyntymäpäiväjuhlat.

Their insta activity – Are they fighting? from KUWTK