Hupsista! Honey Boo Boon äiti unohti kertoa jälkikasvulleen uudesta avioliitosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen lapsimissi ja realityohjelman tähti Alana ”Honey Boo Boo” Thompson on kertonut, että hänellä ei ollut aavistustakaan äitinsä uudesta avioliitosta. June ”Mama June” Shannon avioitui yllättäen uuden poikaystävänsä Justin Stroudin kanssa maaliskuussa. Seremonia oli intiimi ja salainen.

E! Newsin mukaan 16-vuotias Alana Thompson kertoi, että luki äitinsä siviilivihkimisestä otsikoista. Tieto yllätti, koska Mama June oli aina vannonut, että ei mene koskaan naimisiin. Myös Alanan virallisena huoltajana toimiva 22-vuotias isosisko Lauryn “Pumpkin” Efird on kertonut, että ei tiennyt äitinsä uudesta avioliitosta ennen kuin löysi postilaatikkoon tulleen kuitin vihkitodistuksesta.

– Kysyin häneltä siitä äskettäin. Hän kielsi sen ensin, mutta sitten hän lopulta myönsi: ”Voi, menin naimisiin”, ja olimme hyvin, hyvin järkyttyneitä, Pumpkin paljastaa.

Efird vaikutti järkyttyneeltä, koska häntä ja Thompsonia ei kutsuttu häihin. Shannon myöhemmin kutsui avioliittoaan hetken mielijohteeksi.

– Jos hänestä tuntuu, ettei meidän lasten tarvitse olla osa sitä, niin se on mitä se on, Efird sanoi.

June Shannonilla on myös kaksi vanhempaa lasta, 27-vuotias Anna ja 25-vuotias Jessica Shannon. Mama June ja Justin Stroud solmivat avioliiton salaa Georgiassa 23. maaliskuuta alle vuoden seurustelun jälkeen.