Kate Upton riisui kansikuvaan: ”Mikseivät vaatteet pysy päällä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Upton sai marraskuussa 2018 perheenlisäystä hänen aviomiehensä, baseball-tähti Justin Verlanderin kanssa. Taannoin tuore perheenäiti ryhtyi tekemään hiljalleen paluuta sosiaaliseen mediaan, mutta takavuosilta tuttuja uimapukukuvia ei ole enää nähty aikaisempaan tapaan.

Tällä kertaa Upton on julkaissut itsestään kaksi kansikuvaa, jotka ovat saman lehden saman numeron eri versioissa. Toisessa kansikuvassa hänellä on vaatteet yllään ja toisessa ei enää ole. Lehden häntä käsittelevän artikkelin otsikko kysyykin sopivasti mikseivät vaatteet pysy Kate Uptonin päällä. Hän itse tietää varmasti parhaiten vastauksen.

Kate Upton on tyttärensä syntymän jälkeen ihastuttanut fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa esimerkiksi suloisia yhteiskuvia hänen tyttärensä Genevieven kanssa. Välillä kurvikas bikinimalli on kuitenkin päässyt myös viettämään lapsivapaata aikaa auringosta ja hyvästä drinkistä nautiskellen. Tänä kesänä Upton yhdisteleekin mallintöitä, perhe-elämää ja rentoa kesäoleskelua.