Shawn Mendes keskeytti maailmankiertueensa: ”Olen saavuttanut katkeamispisteeni”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen laulaja-lauluntekijä Shawn Mendes on joutunut keskeyttämään maailmankiertueensa. Tähden mukaan kiertueen jäljelle jääneet konsertit seuraavien kolmen viikon ajalta siirtyvät myöhempään ajankohtaan.

– Olen ollut kiertueilla 15-vuotiaasta saakka. Tien päällä oleminen kaukana ystävistä ja perheestä on aina ollut rehellisesti sanottuna haastavaa. Tunsin olevani valmis palaamaan kiertueelle pidettyäni muutaman vuoden taukoa, mutta päätös oli ennenaikainen. Valitettavasti kiertue-elämä ja paineet ovat käyneet voimilleni ja olen saavuttanut katkeamispisteeni, Mendes kirjoitti Instagramissa.

Mendesin mukaan hän keskusteli asioista tiiminsä ja terveysalan ammattilaisten kanssa. Laulaja totesi tarvitsevansa aikaa pitääkseen huolta itsestään ja omasta mielenterveydestään. Tähti lupasi pitää fanit ajan tasalla kiertueen jatkumisesta.

Kesäkuussa alkaneen maailmankiertueen oli määrä jatkua elokuulle 2023 saakka. 23-vuotias tähti oli taannoin otsikoissa myös erottuaan laulaja Camila Cabellosta yli kaksi vuotta kestäneen suhteen päätteeksi.