Suomen Lontoon-suurlähetystöön epäilyttävä paketti – katukin suljettiin hetkeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen Lontoon-suurlähetystöön toimitettiin maanantaina epäilyttäväksi kuvailtu pienikokoinen paketti. Paketista tehtiin ilmoitus paikalliselle poliisille. Asiasta tiedotti suurlähetystö Twitteri-tilillään maanantaina.

Poliisi saapui tutkimaan pakettia ja sulki varotoimenpiteenä suurlähetystön lähikadun. Lopulta paketti todettiin kuitenkin poliisin toimesta vaarattomaksi. Tilanteesta ei suurlähetystön mukaan koitunut vaaraa henkilökunnalle eikä sivullisille.

Tiedossa ei ole, mitä epäilyttävän paketin sisältä oli lopulta paljastunut. Suurlähetystö kertoi myöhemmin Twitterissä lähikadun liikenteen jatkuneen sittemmin jälleen normaaliin tapaan. Suomen Lontoon-Suurlähetystö sijaitsee monien muiden maiden suurlähetystöjen tapaan Lontoon Belgravian varakkaalla alueella.