Pasha Pozdniakova epätodellinen näky – kurvit sinisessä pikkumekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttävä suomalaiskaunotar Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo noin puolitoista miljoonaa seuraajaa. Nyt hänet nähdään Italiassa.

Maailmanlaajuisesti tunnettu kurvitar on nyt poseerannut spagettimaassa upeassa sinisessä pikkumekossa, johon hän on kurvinsa mahduttanut. Tulos on sellainen, että jokainen vastaantulija taatusti huomaa hänet jo kauempaakin.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.