Toto-konsertin paikka vaihtuu Turussa – ei voida järjestää Paavo Nurmen stadionilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen rockyhtye Toto esiintyy tänä kesänä Suomessa peräti neljällä keikalla. Nyt yhtyeen Turun konsertin tapahtumapaikka on jouduttu vaihtmaan.

Toton oli määrä esiintyä sunnuntaina 7. elokuuta Paavo Nurmen stadionilla. Stadionin remontin aiheuttamien logististen haasteiden vuoksi konsertti siirtyy kuitenkin Logomoon. Päivämäärä säilyy ennallaan ja konserttiin jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudessa keikkapaikassa.

Konsertti on osa Toton Dogz of Oz -kiertuetta, ja mukana esiinymässä ovat Brother Firetribe, Jonne Aaron, ruotsalainen H.E.A.T. ja Reckless Love. Turun lisäksi Toto esiintyy Vaasan Vaasa Festivalilla, Tampereen Sorsapuistossa ja Helsingin Kaisaniemessä.

Vuonna 1977 perustettu Toto on myynyt uransa aikana yli 40 miljoonaa albumia. Yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat Africa, Rosanna ja Hold the Line.