Kimi Räikkösen upea teko videolle – auttoi kuumassa autossa kärsinyttä koiraa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Formula 1 -tähti Kimi Räikkönen on kerännyt kiitosta ja ihastusta hyvän tekonsa ansiosta. Rallikuski nähtiin auttamassa hätää kärsinyttä lemmikkieläintä Italiassa.

Eleen kuvasi videolle Ferrari-tallissa monitoimimiehenä työskentelevä Gino Rosato. Videolla Toscanassa perheineen lomailemassa ollut Räikkönen antoi avonaisen ikkunan kautta vettä koiralle, joka oli jätetty kuuman auton takapenkille.

– Kaipaamme aina Kimi Räikköstä! Kaipaamme aina erityistä ihmistä! Miksi? Koska hän näki vaivaa tyhjentääkseen jäätelökuppinsa, täyttääkseen sen vedellä ja antaakseen sitä helteellä autoon suljetulle koiraparalle! Jumalan siunausta, veli, olet hyvä ihminen, Rosato hehkutti kuvatekstissä.

Räikkösen läheisenä ystävänä tunnettu Rosato on F1-tähden pojan Robinin kummisetä. Viime vuonna Formula 1 -uransa lopettanut Räikkönen palaa elokuussa rallin pariin ainakin yhden kilpailun ajaksi ajamalla Nascar-sarjassa Watkins Glen International -radalla Yhdysvalloissa.