Demi Moore esitteli täydellisen biksuvartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Demi Moore aloitti uransa Hollywoodissa jo 1980-luvun alkupuolella. Läpimurtonsa 1990-luvulla lukuisissa menestyselokuvissa tehnyt 58-vuotias tähti on useasti osoittanut iän olevan vain numero. Hän on muun muassa tähdittänyt Andie Swim -vaatemerkin kampanjaa.

Taannoin jättimäisen taide-sukuelimen kanssa poseerannut miljoonien miesten takavuosien päiväuni on nyt esitellyt biksuvartalonsa, joka hakee ikäryhmässä vertaistaan. Moore poseeraa nimittäin huippunäyttävänä mustissa biksuissa rantamaisemissa.

Demi Moore oli aikoinaan naimissaa Bruce Willisin kanssa ja heille syntyi kolme tytärtä, Rumer, Scout ja Tallulah Willis. Näyttelijä on nähty viime vuosina muun muassa televisiosarjoissa Empire, Brave New World ja Dirty Diana.