Drake pidätetty Ruotsissa? Heitti itse vettä huhumyllyyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tänä kesänä tuoreen Honestly, Nevermind -albuminsa julkaissut kanadalainen hiphop-tähti Drake vieraili viime viikolla Ruotsissa. Artisti joutui viikonloppuna keskelle huhumyllyä, jonka mukaan Ruotsin poliisi olisi pidättänyt hänet.

Drake saapui keskiviikkona Ruotsiin Air Drake -yksityiskoneellaan. Perjantai-aamuna sosiaalisessa mediassa levisi huhuja, joiden mukaan räppäri olisi pidätetty Berns-yökerhoon tehdyssä ratsiassa. Pidätyksen kerrottiin liittyvän kannabikseen.

Draken edustajat kiistivät nopeasti huhut tähden pidätyksestä. Artistin tiimi kertoi The Hollywood Reporter -lehdelle Grammy-voittajan yöpyneen putkan sijaan hotellihuoneessaan Tukholmassa.

Ibizalle sittemmin matkustanut Drake kuitenkin kaatoi itse huhumyllyyn vettä sunnuntaina. Hän jakoi Instagramissa kuvan Ruotsin poliisilta peräisin olevasta kirjeestä, jossa vastaanottajan kerrotaan olevan epäiltynä rikoksesta. Kuvasta ei kuitenkaan ilmene, onko kirjeen vastaanottaja Drake itse vai esimerkiksi joku hänen seurueensa jäsenistä.