Perheenäiti laihdutti kymmeniä kiloja – unelmien rantakuntoa seuraavat nyt miljoonat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-kaunotar Michelle ”La Cuerpa” Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Hän laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi supertähdeksi. Michelle on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa ja noussut lähes 14 miljoonan seuraamaksi julkkiskaunottareksi.

Miljoonat seuraajat ovat nyt saaneet jälleen uutta katsottavaa, kun Michelle esittelee uusia asuvalintojaan sosiaalisessa mediassa. Samalla hän kertoo elävänsä lomatunnelmissa, vaikka maksettujen somepäivitysten tekeminen käy varmasti työstä.

Michelle Lewin kertoi taannoin nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli.