Pete Davidson haaveilee isyydestä: ”Se on suurin unelmani”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koomikko Pete Davidson on kertomansa mukaan valmis isyyteen. Hän myönsi tuoreessa haastattelussa Kevin Hartin kanssa, että haaveilee isäksi tulemisesta. Hänen tyttäystävällään Kim Kardashianilla on neljä lasta.

– Olen ehdottomasti perheihminen. Suosikkiasiani, jota en ole vielä saavuttanut, on se, että haluan lapsen, 28-vuotias Davidson kertoi Hartille.

– Se on suurin unelmani.

Davidsonin mukaan isyys olisi hauskaa ja hän voisi käyttää sitä keinona itsensä parantamiseen. Kaksi koomikkoa puhuivat myös siitä, kuinka heidän nuorella iällä kokemansa lapsuuden traumat muovasivat heidän elämänsä lopputulosta, ja kuinka he käyttivät komediaa terapian tavoin. Davidsonin oma isä kuoli hänen ollessaan 7-vuotias.

– Olen aina sanonut, että jos kaikki olisi hyvin ja lapsuuteni olisi mennyt tavallisesti, olisin todennäköisesti rakennustyöläinen Staten Islandilla, Davidson vitsaili ja kertoo kohtalon vaikuttaneen hänen uraansa koomikkona.

Davidson menetti palomiehenä työskennelleen isänsä syyskuun 11. päivän terrori-iskussa. Hän on kertonut avoimesti kärsivänsä masennuksesta ja yrittänyt muun muassa itsemurhaa hukuttautumalla ollessaan yhdeksänvuotias.

Davidson on seurustellut Kim Kardashianin kanssa lokakuusta 2021 lähtien. Mies on viettänyt enemmän aikaa Kim Kardashianin ja hänen entisen miehensä Kanye Westin neljän lapsen kanssa. Davidson meni jopa tatuoimaan kaulaansa Kardashianin ja hänen lastensa nimikirjaimet North, Saint, Chicago ja Psalm.