Suomipop-festivaali marssitti lavalle kotimaan kärkinimet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna perinteistä Suomipop-festivaalia juhlittiin Jyväskylässä ja Oulussa. Jyväskylässä tapahtuma keräsi paikalle noin 29 000 festarikävijää ja se oli loppuunmyyty torstain päivälippuja lukuunottamatta.

Jyväskylän tapahtumassa esiintyivät muun muassa Lauri Tähkä, JVG, Kaija Koo, Elastinen, Tehosekoitin ja Apulanta.

– Jyväskylän perinteinen Suomipop Festivaali juhlii ensi vuonna 15. festivaalivuottaan ja juhlavuoden kunniaksi katamme pöydän taatusti koreaksi. Paljastamme lisää juhlavuoden kattauksesta tapahtuman lähestyessä. Ensimmäisiä artisteja julkaistaan syksyllä, paljastaa Jyväskylän Suomipopin tuotantopäällikkö Anniina Havukainen.

Oulussa tapahtuman esiintymislavalla marssitettiin esimerkiksi Behm, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, JVG, Juha Tapio, Arttu Wiskari, Elastinen sekä Maija Vilkkumaa & Ystävät.

– Festivaalin vastaanotto oli tänä vuonna loistava ja edelleen voimme entistä isommin tituleerata Oulua koko Suomen toiseksi Radio Suomipop-pääkaupungiksi. Ensi vuoden tapahtuman suunnittelu on aloitettu ja odotamme innolla viidettä tapahtumavuotta Oulun Kuusisaaressa, kertoo Oulun Suomipop Festivaalin tuotantopäällikkö Krista Heinonen.