Charly Jordan herutteli kylpyhuoneessa – kuville heti 100 000 tykkäystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena. Nyt myös yhdessä ystäviensä kanssa.

Nyt Jordan on suunnannut viettämään kesäänsä Miamiin, jossa hän ilmeisesti teki myös DJ-keikkoja. Sosiaalisen median puolella Charly poseeraa kuitenkin hotellihuoneensa kylpyhuoneessa viettelevästi riisumalla kylpytakkiaan kriittiselle rajalle. Kuvasarja sai heti suuren suosion, sillä 100 000 tykkäystä täyttyi hujauksessa.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.