Pasha Pozdniakova löysi kaksoisolentonsa Dubaista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttävä suomalaiskaunotar Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo noin puolitoista miljoonaa seuraajaa. Nyt hän on suunnannut Dubaihin, josta on löytänyt kaksoisolentonsa.

Pasha julkaisi sosiaalisessa mediassa poseerauksen, jossa hänet nähdään nautiskelemassa allaspäivästä yhdessä vähintään yhtä suuret rinnat omistavan Olyria Royn kanssa. Pozdniakova tiedusteleekin päivityksessään miten katsojat reagoisivat nähdessään nämä kaksi samalla kerralla.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.