Pizzakuljetuksia sähköpotkukelkalla Oulussa

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pizzeriaketju Kotipizza ja oululainen Arctic Rides Oy ovat aloittaneet yhteistyön. Sen seurauksena pizzoja aletaan toimittamaan asiakkaille Oulussa uudella tavalla, Arctic Ridesin Skick-sähköpotkukelkoilla.

Skick on ympärivuotiseen yksityis- ja ammattikäyttöön suunniteltu kevyt sähköpotkukelkka. Tiedotteen mukaan menopeli toimii niin asfaltilla, soralla kuin lumipintaisella ajoradallakin. Skickin itsestään tasapainottuvan rakenteen kuvaillaan tekevän siitä tavallista sähköskootteria turvallisemman ja helpomman ajaa.

– Nyt pilotoitava yhteistyö tarjoaa vastauksia useaan käytännön haasteeseen etenkin kaupunkialueilla pizzoja toimitettaessa. Esimerkiksi pysäköintipaikan löytyminen tai autojen käyttäminen suhteellisen lyhyillä matkoilla voi olla kallis ja hidas ratkaisu. Skick on juuri sopivan kokoinen, helposti hallittava laite, jolla on vieläpä hauska ajaa, Kotipizzan Janne Reimari kertoo tiedotteessa.