Meteorologi varoitti sähkökatkoksista – sitten studio pimeni!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helleaallot ovat aiheuttaneet viime viikkoina ongelmia paitsi Euroopassa, myös Yhdysvalloissa. Kuumuuden tuottamista häiriöistä saatiin Texasissa varsin konkreettinen esimerkki juuri, kun meteorologi oli varoittanut niistä televisiossa.

Meteorologi Travis Herzog kertoi Houstonin KTRK-TV -kanavan uutislähetyksessä helteiden voivan aiheuttaa osavaltiossa sähkökatkoksia. Juuri silloin televisiostudiossa tapahtui sähkökatkos, ja valot pimenivät suorassa uutislähetyksessä.

– Se hetki kun puhut suorassa tv-lähetyksessä kuuman sään voivan aiheuttaa sähkökatkoksia… Ja sitten sähköt katoavat, Herzog kuvaili tilannetta Twitterissä.

Sähköt katkesivat KTRK-TV:n studiossa vieläpä myöhemmin toistamiseen Herzogin säätiedotuksen aikana. Meteorologi vitsaili sosiaalisessa mediassa sähkökatkoksen saattaneen johtua hänen sähköisestä persoonastaan. Lämpötilat nousivat viime viikolla eri puolilla Texasia yli 35 asteen lukemiin.