Temppari-Jasmine herutteli peilin edessä – tätä vartaloa kelpaa esitellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Temptation Island Suomi -realitysarja teki taannoin Jasmine Ruoholasta monille tutun televisiokasvon. Ohjelmaan sinkkuna osallistunut näyttävä nuori nainen esittelee nykyisin itseään ja elämäänsä aktiivisesti sosiaalisessa mediassa.

Nyt Jasmine avautuu erikoisesta tilanteesta saatuaan yksityisviestejä siitä miten hän on pilannut elämänsä muun muassa ottamalla tatuointeja ja muokkaamalla vartaloaan kirurgialla. Näyttävä realityjulkkis toteaa, ettei välitä siitä mitä muut ajattelevat ja toteaa olevansa tyytyväinen vartaloonsa.

Viime aikoina Jasmine on kommentoinut rintojensa suurennusleikkausta avoimesti ja esimerkiksi paljastanut kipujen kiristäneen hänen hermojaan. Operaation tuloksena hän kertoo voivansa paremmin kuin koskaan ja itsetuntonsa parantuneen.