Nyt on tyylikästä! Mies rakensi rekkasimulaattorin kotiinsa

Autot Digi Pelit · Tim Isokivi

American Truck Simulator -pelissä pelaajat pääsevät kokemaan, minkälaista olisi ajaa todellisia kuorma-autoja halki Yhdysvaltojen. Nyt eräs pelin fani on päättänyt tehdä kokemuksestaan mahdollisimman immersiivisen.

American Truck Simulator -pelaaja Ricotrucker1 ei tyytynyt pelkkään rattiohjaimeen. Hän loi kotiinsa todellista kuorma-auton ohjaamoa muistuttavan peli-setupin. Isokokoisen rattiohjaimen lisäksi siitä löytyvät muun muassa polkimet, vaihdekeppi, mikrofoni ja jopa kokonainen kojelauta.

Ajoneuvon ikkunan virkaa toimittavat isokokoiset monitorit, ja kokonaisuuteen kuuluvat jopa taustapeilit. Kokonaisuuden kruunaa pelisessioihin pelkääjän paikalta osallistuvalle tarkoiitettu toinen penkki. Hämmästyttävää viritelmää esitellään Ricotruckerin Instagram-tilillä.