50 Centin kauhuelokuva oli liian järkyttävä? Kuvaaja pyörtyi ja kuvaukset keskeytettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

50 Centin tuottamaa Skill House -kauhuelokuvaa väitetään niin järkyttäväksi, että se sai jopa elokuvan kuvaajan pyörtymään. Kuvaukset jouduttiin ohjaaja Josh Stolbergin mukaan keskeyttämään hetkellisesti yllättävän välikohtauksen vuoksi.

– Jaiks! Kuvasimme tappokohtauksen viime yönä ja kuvaaja alkoi voimaan niin pahoin, että hän pyörtyi ja kamera putosi maahan. Meidän täytyi pysäyttää kuvaukset puoleksi tunniksi. Hän voi jo paremmin… Mutta valmistautukaa hulluun kamaan, Stolberg twiittasi.

50 Cent hehkutti sosiaalisessa mediassa verisen kohtauksen olleen niin aidon tuntuinen, että elokuva vie kauhun uudelle tasolle. Somekulttuuria ruotivaksi synkäksi satiiriksi kuvaillun elokuvan erikostehosteista vastaa muun muassa Saw-elokuvien parissa työskennellyt Steve Johnson.

Aika näyttää, onko Stolbergin ja 50 Centin väitteissä perää, vai onko kyse pelkistä mainospuheista. Skill Housen ensi-iltapäivä ei ole toistaiseksi selvillä.