Kourtney Kardashian biksuissa saa miesten sukat pyörimään jaloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashian-fanit ovat alkaneet spekuloida, että Kourtney Kardashian ei ehkä ole kovinkaan hyvissä välissä siskojensa Kimin ja Khloen kanssa. Sisarusten välillä on ollut kitkaa ennenkin, mutta nyt välirikko on ollut fanien mukaan poikkeuksellisen näkyvä. He epäilevät syyksi Kourtneyn uutta rakkautta ja avioliittoa.

Kourtney on jäänyt hieman Khloen ja Kimin varjoon, ja viime aikoina fanit ovat ryhtyneet epäilemään, että hänen välinsä muihin sisaruksiin voivat olla heikot. Nyt Kourtney on kuitenkin saanut someseuraajansa riemastumaan, koska hän julkaisi upeita lomakuvia. Niissä hän poseeraa muun muassa biksuissa.

Kourtney Kardashian ei myöskään osallistunut Khloen äskettäiselle syntymäpäivämatkalle, vaikka Kim, Khloe, Rob Kardashian ja heidän lapsensa True, Dream ja Chicago osallistuivat paratiisilomalle. Khloe ja Kim Kardashian puolestaan näyttivät skipanneen Kourtneyn tyttären 10-vuotissyntymäpäiväjuhlat.