Teflon Brothersin ruokabrändin FalaPalat voi palauttaa kauppaan

Ruoka · Tim Isokivi

Teflon Brothers laajensi taannoin repertuaariaan lanseeraamalla FalaBros-ruokabrändin. Nyt FalaBrosin FalaPala Yrttimix -tuotteesta on tehty takaisinveto siihen päätyneen väärän ainesosan vuoksi.

FalaPala Yrttimix 140 g -tuotteessa on havaittu gluteenia, vaikka gluteenia ei ole merkitty sen ainesosaluetteloon. Tuote voi aiheuttaa haittaa gluteenille yliherkille henkilöille. Muille se on turvallinen.

Takaisinveto koskee eriä, joiden viimeinen käyttöpäivä on 25.7.2022, 27.7.2022 ja 1.8.2022. Gluteenille yliherkkiä tuotteen ostajia pyydetään olemaan yhteydessä Poutun kuluttajapalveluun ja lähettämään tuotepakkauksesta kuva, jossa viimeinen käyttöpäivä on näkyvissä. FalaBros kertoo tiedotteessa suhtautuvansa elintarviketurvallisuuteen erittäin vakavasti ja pahoittelee tapahtunutta.