Amanda Bynes purki kihlauksen – suhde jatkuu siitä huolimatta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijänä maailmanmaineeseen takavuosina noussut Amanda Bynes on kärsinyt mielenterveysongelmista ja päihderiippuvuuksista. Hän on viettänyt aikaa erilaisissa hoitolaitoksissa ja opiskellut uutta alaa muodin parissa. Nainen löysi kuntoutuksesta itselleen poikaystävän Paul Michaelin. Kaksikko kihlautui.

Suhteessa on kuitenkin ollut säröjä jo pidemmän aikaa. Nyt Amanda Bynes ja Paul Michael on perunut kihlauksensa, eikä kaksikko suunnittele enää hääjuhlia. Suhde jatkuu edelleen, mutta ilman virallista sitoutumista. Amanda Bynesillä on menossa uusi ja menestyksekkäämpi elämänvaihe.

Naisen kerrotaan päässeen eroon holhoussopimuksestaan ja hoitavansa asiat nykyään itse. Hänen kerrotaan pysyneen selvänä ja saaneen itsensä kuntoon ulkonäköään myöten. Paul Michael opiskelee lakia, Entertainment Tonight kertoo.