Fanit spekuloivat: Ovatko Kim Kardashian ja Pete Davidson eronneet?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirijulkkis Kim Kardashian ja koomikko Pete Davidson ovat seurustelleet jo tovin. Nyt parin yhteiselosta ei ole kuitenkaan kuulunut pihaustakaan pitkiin aikoihin. Fanit ovat spekuloineet, että kaksikko on eronnut salaa ja kaikessa hiljaisuudessa.

Pete ei ole esiintynyt Kimin Instagramissa noin kolmeen viikkoon. Tähän voi olla myös toinen syy kuin ero. Mies on nimittäin kuvaamassa elokuvaa Australiassa, eli suhteellisen kaukana Kim Kardashianista. Vaikka parin välinen etäisyys johtuisikin pelkästään työstä, ajattelee moni sen olevan vain esimakua eroilmoituksesta, jossa kerrotaan elämäntilanteiden ja aikataulujen olleen liian monimutkaisia yhteensovittamiseksi.

Kim Kardashian lomailee perheensä kanssa Turks- ja Caicossaarilla. He molemmat ovat menestyviä ja kiireisiä aikuisia, mutta ehkäpä suhteesta ei kannata tehdä pitkälle vieviä johtopäätöksiä pelkästään sosiaalisen median sisällön perusteella.

– Lähipiiristä on kerrottu, että pari on edelleen sataprosenttisesti yhdessä ja ovat sitoutuneet hoitamaan kaukosuhdettaan, The Sun uutisoi.