Maailman vahvin teini? Tamperelainen Jere tempaisi 200 kilon Atlas-kiven 120-senttiin

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Suomesta on vuosikymmenten varrella tullut monia maailman vahvimpiin lukeutuneita henkilöitä, ja yksi tämän hetken lupaavimmista on vasta 17-vuotias tamperelainen Jere Ilvonen. Nyt hän on tehnyt historiaa nostamalla peräti 200 kiloa painavan Atlas-kiven 120 sentin korkeudelle. Katso suoritus alla olevalta videolta.

Saavutuksen merkityksestä kertoo, että kyseessä on tiettävästi lajin epävirallinen maailmanennätys tässä ikäryhmässä. 200-senttinen ja 155 kiloa painava nuori mies on harrastanut voimailua jo vuosia, ja tätä menoa Jere lienee vahva ehdokas Maailman vahvin mies -kilpailuun. Atlas-kivet ovat mukana myös tässä kansainvälisessä kilpailussa.

Stara julkaisee nyt videon, jossa nähdään Jere Ilvosen huima suoritus. Kyseessä on siis epävirallinen maailmanennätys.