Kardashianit kyllästyivät Instagramin sekoiluun: ”Älkää yrittäkö olla TikTok”

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Instagramin uudistukset eivät ole monien käyttäjien mieleen. Palvelu on muuttunut enemmän kilpailijansa TikTokin tyyliseksi, ja se priorisoi yhä enemmän Reels -videokeloja kuvien sijaan. Kritiikkiä on aiheuttanut myös videoiden muuttaminen automaattisesti koko näytön kokoisiksi keloiksi.

Instagramin uudistukset ovat saaneet kritiikkiä jo kuuluisuuksiltakin. Kylie Jenner ja Kim Kardasian jakoivat julkaisut, joissa Instagramia vaaditaan entiselleen. Kardashian-tähdet lukeutuvat palvelun seuratuimpiin käyttäjiin.

– Tehkää Instagramista jälleen Instagram. Älkää yrittäkö olla TikTok. Haluan vain nähdä ystävieni söpöjä kuvia, julkaisuissa luki.

Kardashianien kaltaisten tähtien liittyminen Instagramin kritisoijiin vaikuttaa säikäyttäneen yhtiön johtaja Adam Mosserin. Julkaisemassaan tiedotteessa Mosseri vakuuttelee kuvien olevan tärkeä osa Instagramin perintöä, ja että niitä tuetaan jatkossakin. Hän kuitenkin kertoo uskovansa Instagramin sisällön koostuvan jatkossa yhä enemmän videoista.