Ed Sheeran ylitti satumaisen Spotify-virstanpylvään – tähän ei ole kukaan muu kyennyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa elokuussa esiintyvä brittiläinen Ed Sheeran lukeutuu tämän hetken suurimpiin nimiin popmusiikin maailmassa. Nyt laulaja-lauluntekijä on rikkonut uuden virstanpylvään musiikin suoratoistopalvelu Spotifyssä.

Ed Sheeran on ensimmäisenä artistina kerännyt Spotifyssä yli 100 miljoonaa seuraajaa. Tähti paljasti asian julkaisemalla Twitterissä käynnissä olevalla kiertueellaan kuvatun videon, jossa hänen päällään on ennätystä juhlistava paita. Siinä lukee ”Ask me about my 100 million Spotify followers”, eli kysy minulta 100 miljoonasta Spotify-seuraajastani.

Koomisella videolla Sheeran kuljeskelee paita päällään esiintymisareenalla, mutta ainoa paidasta kiinnostunut taho on hänen kiertueensa lämmittelijänä toimiva laulaja Maisie Peters. NME-lehden mukaan toiseksi eniten Spotify-seuraajia on Ariana Grandella 81,64 miljoonalla seuraajalla. Kolmannella sijalla on Billie Eilish, jota seuraa 66,18 miljoonaa fania.