Uskomaton näky: Karhu soitti ovikelloa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Odottamaton ovikellon soiminen voi tietää, että ulko-ovella odottaa kaupustelija tai uskonnollista lähetystoimintaa harjoittava henkilö. Erään Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa asuvan naisen ovelle ilmestyi kuitenkin eräänä yönä taatusti odottamattomampi vieras.

Wendy Watsonin ulko-ovi on varustettu liikkeen tunnistavalla Remo-kameralla. Eräänä yönä kamera havaitsi liikettä noin kello 03:30 ja alkoi nauhoittamaan. Watsonin yllätykseksi oven takana seisoi karhu.

Videolla karhu ojentaa käpäläänsä painaakseen ovikelloa. Jätettyään kuonon jäljen oven lasiin eläin poistui ovelta syömään lintulautaa jätettyjä siemeniä. Watson kertoo WHNS-TV -uutissivustolle karhun olevan tuttu näky naapurustossa. Se on naisen mukaan tuhonnut jo kaksi hänen pihallaan ollutta lintulautaa.