Sofia Vergara julkaisi nuoruuskuvansa somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialaissyntyinen näytteijä Sofia Vergara tunnetaan parhaiten roolistaan komediasarjassa Moderni perhe. Kurvikas 49-vuotias kaunotar kiinnitettiin taannoin myös uuteen rooliin, jossa hän tulee näyttelemään tosielämän huumekauppias Griselda Blancoa. Vergara näyttelee pahamaineista huumelordia kuusiosaisessa Andrés Baizin ohjaamassa Griselda-sarjassa.

Nyt Sofia on kuitenkin kunnostautunut kaivamalla arkistoistaan upean valokuvan takavuosilta. Hän ei kerro miltä vuodelta kuva on, mutta se on aikoinaan ikuistettu Los Angelesissa. Kuvassa Vergara makoilee biksut yllään.

Kolumbialaistaustainen Griselda Blanco alkoi myymään Yhdysvalloissa 1970-luvulla Pablo Escobarin perustaman Medellin-kartellin kokaiinia. Kokaiinikaupan suureksi toimijaksi noussut nainen tuotti kulta-aikanaan toimillaan kymmeniä miljoonia dollareita kuukaudessa, ja hänen arvioidaan olleen vastuussa sadoista murhista. Sarjassa seurataan Musta Leski -lempinimelläkin tunnetun Blancon tasapainottelua perhe-elämän ja rikollisten liiketoimien välillä.