Pakarat pääosassa – suomiräppäri Sana julkaisi kuuman kuvaparin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä Sana julkaisi taannoin Viimeinen-singlensä, jonka merkeissä hän poseerasi rohkeissa kuvissa sosiaalisessa mediassa. Suomiräppäri on esitellyt kuluneen vuoden aikana ajoittain rohkeitakin kuvia itsestään.

Äskettäin Sana nähtiin poseeraamassa kesäisessä kevyessä asussa, mutta nyt vuorossa on ollut näyttävä terassiposeeraus. Siinä räppärin erittäin niukat shortsit paljastivat hänen pakaransa lähes kokonaan. Varsinainen päivitys tosin liittyi pakaroiden sijaan kukkiin.

– Rakastan hoitaa kukkia kesäisin. Se on jotenkin tosi terapeuttista. Ja ylipäätään se, kun laittaa pihan nätiksi ja voi vaan hengata siellä päivästä toiseen. Mitähän vastaavaa keksis talveksi? Lämpölamppu parvekkeelle ja sinne oma rentoutumismaja? Sana kirjoittaa kuvansa yhteydessä.