Mitä ihmettä? Tubettaja muunsi toimivan vessanpöntön pelitietokoneeksi

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pelisessiot saattavat joskus keskeytyä ikävästi wc-tarpeiden toimittamisen ajaksi. Basically Homeless -nimellä tunnetulla tubettajalla ei ole tätä ongelmaa, sillä hän muunsi toimivan vessanpöntön pelitietokoneeksi.

Basically Homeless esittelee hämmentävää projektia Youtube-videollaan. Miehen tavoitteena oli muuntaa wc-pönttö koneeksi, jolla onnistuisi FPS-pelienkin pelaaminen. Kuten arvata saattaa, ei tavoitteen toteuttaminen osoittautunut aivan helpoksi tehtäväksi.

Basically Homelessin mukaan hänen täytyi opetella wc-pelikoneen rakentamista varten putkitöiden alkeita ja posliinin leikkaamista. Lopulta hän pääsi toteuttamaan haaveensa ja pelaamaan Counter Strikeä pöntöllä istuen. Lopputulos on varustettu esimerkiksi läpinäkyvällä kurkistusluukulla koneen sisuksiin ja led-valoilla.