Chachi Hildén otti valtavan tatuoinnin – esitteli tulosta somessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tanssija ja tv-tähti Chachi Hildén on ottanut uuden, isokokoisen tatuoinnin. Duudsonien Jukka Hildénin vaimonakin tunnetun tähden tuore tatuointi peittää suuren osan hänen selästään. Hän esitteli lopputulosta Instagramissa.

Hildén kertoi kuvatekstissä tatuoinnilla olevan syvempi merkitys. Tähden mukaan hänellä on ollut kovia vaiheita, mutta hän on onnistunut luomaan itselleen upean elämän täynnä rakkautta, turvallisuutta ja seikkailua.

– Tämä tatuointi kuvastaa sisäistä parantumistani. Halusin siihen mukaan meskikon kansalliskukkia (daalia ja ananassalvia), joita käytetään rohtoina ja jotka symboloivat rakkautta ja paranemista, mutta toimivat myös kunnianosoituksena juurilleni, Hildén kirjoitti.

Texasista kotoisin olevan Chachi Hildén, omaa sukuaan Gonzales, meni naimisiin Duudsonit-Jukan kanssa syksyllä 2019. Hän sai oleskeluluvan Suomeen alkuvuodesta 2022. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta.