Suomalaistaustainen supermalli rantalomalla – upeat kuvat someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äitinsä puolelta suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk sai helmikuussa esikoisensa poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tyttövauva sai suomalaisen etunimen Tuulikki, joka on myös Elsan oman äidin toinen nimi ja löytyy myös Tomin isoäidin nimestä.

Nyt Elsa Hosk on viettänyt leppoisaa rantalomaa yhdessä ystäviensä kanssa ja julkaissut sieltä tuttuun tapaansa upeita kuvia sosiaalisen median seuraajilleen. Kuvissa Elsa luonnollisesti nähdään poseeraamassa biksuissa useissa eri paikoissa ja tilanteissa.

32-vuotias Elsa Hosk on tullut maailmalla tunnetuksi supermalliksi etenkin toimittuaan Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Elsa Hosk on syntynyt Tukholmassa ja hänen suomalaisen äitinsä nimi on Marja Tuulikki Hosk. Elsan tyttären koko nimeksi tuli Tuulikki Joan Daly.