Koominen moka: Mötley Crüe -dokkarin mainoksessa väärän tukkahevibändin kuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tukkahevinäkin tunnetun glam metal -lajityypin yhtyeiden erottaminen toisistaan voi olla haastavaa asiaan perehtymättömille. Se on osoittautunut vaikeaksi jopa lajityypin suurimpiin ja tunnetuimpiin nimiin lukeutuvasta yhtyeestä kertovan dokumenttia levittävälle yhtiölle.

Musiikkidokumentteihin keskittyvä Monarch Films julkaisi taannoin suoratoistossa Mötley Crüen vaiheista kertovan dokumentin. Rock n’ Roll Icon: Mötley Crüe -dokumentin mainosjulisteeseen oli kuitenkin Amazonissa päätynyt aivan väärä yhtye. Mötley Crüen sijaan kyseessä on huomattavasti uudempi yhtye, Steel Panther.

Virhe kirvoitti naurua sosiaalisessa mediassa Steel Pantherin laulaja Michael Starrin jaettua kuvaa hämmästelevän videon Instagram-tilillään. Mötley Crüen nimi oli myös kirjoitettu Monarch Filmsin verkkosivuilla virheellisesti muodossa Motley Crew.