Nicole Zavala kuin tiimalasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Nicole Zavala on muokannut kauneusleikkausten avulla koko elämänsä. Naisen ulkonäkö auttaa hänen julkisuudenjanoaan ja huomion saavuttamista. Hän on luvannut, että aikoo olla vuonna 2022 entistäkin upeampi ja rikkaampi. Zavala on käyttänyt kauneusleikkauksiin yhteensä 100.000 dollaria, jonka tuloksia hän esittelee mielellään sosiaalisen median seuraajilleen.

Tällä kertaa Nicole on julkaissut itsestään näyttävän valokuvan, jossa hän poseeraa sosiaalisessa mediassa biksuissa. Asuvalinta paljastaa hänen vartalonsa muodot, jotka ovat ahkeran muokkaukseen myötä epätodellisen tiimalasimaiset.

Kerroimme aiemmin Nicole Zavala äidin kauhistuneen, kun näki Nicolen kiristäneen silmäluomiaan. Kuten moni muukin plastiikkakirurgian turvin itsetuntoaan kohottava, on myös Nicole ollut aiemmin koulukiusauksen uhri.