Iida Vainio kuumissa kuvissa – rintavako varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen kurvikas kaunotar Iida Vainio tuli taannoin tunnetuksi poseerattuaan lentokentällä näyttävässä kultaisessa minimekossa. Sittemmin hänen kerrottiin kihlautuneet kamppaililajin maailmanmestarin kanssa, mutta suhde päättyi kuitenkin lyhyeen.

Tällä kertaa tuore julkkiskaunotar poseeraa sosiaalisen median seuraajilleen näyttävästi punaisessa uimapuvussa. Studiokuvassa ainakin mieskatsojien päähuomio kiinnittyy erityisesti näyttävän Iidan etumukseen.

Taannoin kohukaunotar paljasti järkyttyneensä juontaja Kimmo Vehviläisen puheista viime keväänä. Hän kuitenkin avautui asiasta sosiaalisessa mediassa, jossa kertoi hämmästelleensä Vehviläisen ikäviä kommentteja hänestä. Vainion mukaan myös radiossa pitäisi olla jonkinlaista tasoa.