FBI teki massiivisen ratsian Donald Trumpin kotiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen entinen presidentti Donald Trump on paljastanut kotinsa joutuneen liittovaltion poliisin ratsaamaksi. FBI teki kotietsinnän Trumpin Floridassa sijaitsevaan Mar-a-Lago-kartanoon maanantaina 9. elokuuta.

– Kaunis kotini, Mar-A-Lago Floridan Palm Beachilla, on parhaillaan hyökkäyksen kohteena, ratsattuna ja lukuisten FBI-agenttien valtaamana, Trump kertoi tiedotteessaan.

Trump kertoi FBI:n murtautuneen hänen kassakaappiinsa, mutta ei kertonut mistä ratsia johtui. The Guardian -lehden mukaan kotietsintä liittyy yhteensä 15 laatikolliseen salaisia asiakirjoja, joita Trumpin epäillään kuljettaneen Valkoisesta talosta kartanoonsa. Yhdysvaltojen oikeusministeriö on tarkastellut mahdollisuutta avata rikostutkimukset aiheeseen liittyen huhtikuusta alkaen.

Donald Trump oli kotietsinnän aikana golfkerhollaan New Jerseyssä. Trumpin tiedetään parhaillaan valmistautuvan vuoden 2024 presidentinvaaleihin. Hänen tavoitteenaan on jälleen asettua presidenttiehdokkaaksi edellisten vaalien häviön jälkeen.