Elämäni Biisi tulee taas – uuden kauden tähtiartistit paljastettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu musiikkiohjelma Elämäni Biisi jatkuu tänä syksynä neljännen kauden merkeissä. Ohjelmassa suositut artistit esittävät vieraiden lempikappaleita. Muut vieraat saavat tehtäväkseen arvailla, kenen suosikki kyseessä on.

Elämäni biisin uuden kauden tähtisolistit on nyt paljastettu. Uusina tähtinä mukana ovat Jore Marjaranta, JP Leppäluoto ja Tero Vesterinen. Solisteina toimivat myös aiemmilta kausilta tutut Diandra, Arja Saijonmaa, Kasmir ja Irina.

Elämäni Biisi jatkuu lauantaina 27. elokuuta alkaen Yle TV1 -kanavalla ja Yle Areenassa. Katja Ståhlin juontamaa ohjelmaa esitetään suorina lähetyksinä Tampereen Mediapoliksesta. Ohjelma palkittiin tämän vuoden toukokuussa jo toiseen kertaan parhaana musiikkiviihdeohjelmana Kuktainen Venla -gaalassa.